Hvem er jeg?

Skal jeg være din rejsefælle i dit terapiforløb?

.

.

Hvem er jeg?

Skal jeg være din rejsefælle i dit terapiforløb?

Ilona er mit navn

Og hvem er jeg så egentlig…?

Jeg kunne vælge at skrive et langt CV med alle de uddannelser, kurser og workshops, jeg har gået på, men jeg vil istedet skrive nogle ord om, hvad jeg virkelig brænder for i mit liv.


Jeg er et menneske, der lever mere og mere frit, autentisk, livsfuldt og fredfuldt for hver dag, der går. Mit liv startede i 1988, da min danske mor og gambianske far fandt sammen og jeg blev født. Jeg er kommet ind i verden med en længsel og indre livsformål for at støtte andre på deres vej til at få mere glæde i livet og være sig selv. Det er en vej, jeg selv har gået og fortsat går på. For mig er det meget vigtigt ikke at stå stille, men igennem hele mit liv at være på en udviklingsvej, der bringer mig tættere og tættere på min essens som menneske.

Autencitet, nærvær og hjerte…

Jeg elsker simpelthen at lave terapi. Livet mærkes, når det er allerbedst, når jeg sidder i min terapistol og møder en anden sjæl, der sidder i stolen over for mig. Jeg oplever at sprudle og mærker livsenergien flyde endnu mere frit, når jeg er i relation med en klient. Jeg lever allermest intens i livet, når jeg er i relationer med andre mennesker, hvor nærvær, autencitet og hjertet er med. Det føles for mig så meningsfuldt at være i livet lige der.

 

 

Hvad siger mine klienter 

Jeg har i en længere periode besøgt Ilona, som har hjulpet mig igennem en tid i mit liv, hvor angst og depression har meldt sit ansigt. Det er svært at sætte ord på, hvad jeg har lært hos Ilona, for i virkeligheden kan det ikke koges ned til simple ord. Jeg er nu nået til et sted, hvor mit autentiske lys stråler stærkere end nogensinde før. Jeg har arbejdet med at mærke ind i mig selv, åbne mit hjerte-chakra, og få forståelse for egne grænser. Jeg er blevet fantastisk meget klogere på mig selv, og jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har modtaget åbenbaringer omkring mig selv, som i den periode jeg har besøgt Ilona. Det at bruge tid på sig selv, og få talt om alt det i livet som er svært, er den største gave jeg nogensinde har givet mig selv, én som ikke kan værdisættes for penge. Ilona har været en kæmpe støtte, og det at være klient hos hende har været en enormt behagelig og kærlig oplevelse. Det er tydeligt at mærke, at Ilona kerer sig om hendes klienter. Hun møder dig med en kærlig og nærværende energi, og hos Ilona føler man sig ikke forkert eller pinlig. Det har været en stor fornøjelse at være Ilonas klient, og jeg kan kun give min varmest anbefaling. 

Sasha 31 år.

Skal jeg være din rejsefælle i dit terapiforløb?

Når man skal begynde på en rejse i et terapi forløb med en terapeut, er det vigtigste, at kemien er der. Når der er et match mellem mig og en klient, giver det det bedste grundlag for et godt forløb sammen. Jeg ser det som den vigtigste faktor i forhold til et godt samarbejde på rejsen, at begge parter føler sig godt tilpas. Derfor vil jeg byde dig velkommen til et første møde, så vi begge kan mærke efter, om det er os, der skal være rejsefæller på din vej videre, ind til mere glæde i dit liv.

Ilonas Sjælsterapi

 

22 90 93 75

ilonaaurora@gmail.com

Amagertorv 14B
1160 København K (på strøget)

Følg med på Socialemedier