Sjælsterapi Sessioner

Jeg hjælper dig med at heale din smerte og få mere glæde i livet.

.

.

Sjælsterapi Sessioner

Jeg hjælper dig med at heale din smerte og få mere glæde i livet.

.

 Lær at hjælpe dig selv

Jeg hjælper dig med at lære at hjælpe dig selv. Jeg hjælper dig med at lytte til dit hjerte, din sjæls længsel og din indre visdom, som allerede lever i dig, udspringer fra dig og manifesterer sig i verden ud fra dig. Du har selv alle svarene og jeg er blot en vejviser på din vej, der kan støtte dig i at finde ind til svarene i dig selv.

Få smerten i dit liv til at smelte..

Vejen er allerede lagt for dig her på jorden. Nogle gange kan vores livsformål være svær at se og hvem vi egentlig dybest set er. Hvordan vi får smerten i vores liv til at smelte og møder livet med de udfordringer, som livet giver os, såsom følelser af ensomhed,  meningsløshed, stress, rastløshed, tankemylder, mangel på kærlighed til os selv eller mangel på glæde i livet. Det er et af mine formål i terapien at vise dig vej i mørket, så du finder ind til det lys, der lever i dig, udspringer fra dig og manifesterer sig i verden fra dig.

Få din livsenergi til at sprudle

Jeg ser dig ud fra dit lys, din sjæl og din essens som menneske, jeg ser bag de lag, der kan blokere for, at du står og stråler i dit lys. Jeg hjælper dig med at få din kraft og livsenergi til at bruse og sprudle og leve endnu mere frit og autentisk i dig.

Hvad siger mine klienter

Ilona har hjulpet mig meget med at få tankerne på rette kurs mht. selvværd og overordnet selverkendelse. Hun er fantastisk dygtig til at stille de rigtige spørgsmål og jeg har flere gange haft AHA-oplevelser mens jeg har siddet og snakket tingene igennem med hende. Man føler sig hørt og taget seriøst mens man sidder i hendes stol, og hendes rolige væren smitter og får en til at åbne op. Jeg kan mærke, jeg har udviklet mig enormt på de otte måneder jeg har gået hos Ilona og det er jeg utrolig taknemmelig for.

Valentina 28 år

 

 

Bank på min dør, tag plads i min stol og lad os begynde rejsen sammen

Hvorfor har jeg kaldt min terapi sjælsterapi?

Jeg ku i mange år ikke mærke forbindelsen til min egen sjæl, og essens som menneske.
Det var utrolig smertefuldt. 
Jeg søgte derfor kærlighed og bekræftigelse udefra andre, for at mærke at jeg var elsket, da min største frygt var ikke at være elsket. 

Jeg var på den ene date efter den anden for at finde kærligheden og mærke at jeg var elsket. 

På min selvudviklingsrejse bevægede jeg mig tættere og tættere på min sjæl, og i dag mærker jeg forbindelsen til min sjæl.

Jeg mærker kærlighedens kilde i mig selv, og mærker at jeg er værd at elske, fordi jeg er mig og ikke i kraft af hvad jeg gør og præstere. 

Jeg er her for at støtte dig på din rejse, i at mærke kontakten til din sjæl, slippe præstations og perfektionist prinsessen og mærke glæden, freden og kærligheden til dig selv og livet. 

 Sjælsterapi med rødder i psykoterapi

 

Min sjælsterapi har rødder i psykoterapien. Jeg anvender de redskaber, jeg har tilegnet mig igennem min 4 årige psykoterapeutuddannelse, som er en integral psykoterapiuddannelse. Det vil sige, at den indeholder syv forskellige psykologiske retninger, der både inkluderer krop, sind og sjæl.

Hvis du er nysgerrig på, hvad de syv psykologiske retninger i integral psykoterapi indeholder, kommer de her:

 

1 Psykodynamisk psykologi

Her er der fokus på din opvækst, barndom og barndommens betydning på den måde, den har været med til at forme dig, som det menneske, du er i dag.

2 Kognitiv psykologi

Her er der fokus på, hvordan du som menneske opfatter de ting, du oplever i dit liv, hvilke tanker og overbevisninger, du har omkring dig selv og andre mennesker i dit liv.

3 Interpersonel psykologi

Her er fokus på dine relationer, og de roller, du har i de forskellige relationer i dit liv. Måske er du den i din familie, der altid sørger for, at alle har det godt. Med dine venner er du måske hjælperen, den, der altid siger ja, hvis de spørger om din hjælp.

4 Adfærds psykologi

Her er der fokus på den adfærd, du har i dit liv. Og hvilke mønstre du gentager igen og igen. Måske finder du den samme type kæreste, der ikke er god for dig, igen og igen, uden at vide hvordan du skal bryde dit mønster.

5 Eksistentiel psykologi

Her er der fokus på livets grundvilkår, vi som mennesker lever under, såsom dødsangst eller ensomhed.

6 Humanistisk psykologi

Her er der fokus på meningen med dit liv, dine potentialer og på, hvordan du bevæger dig tættere på, hvem du dybest set er som menneske.

7 Transpersonlig psykologi

Her er der fokus på at bryde med de selvbilleder, du måtte have om dig selv, såsom den hjælpsomme, den der præsterer, den der er kritisk over for dig selv. Her får du mulighed for at møde dig selv i din essens, hvor du frit kan stå i dit autentiske lys og bare være dig uden at have en maske eller en facade på.

Hvis du vil læse mere om mit uddannelsessted ID Academy, kan du tjekke uddannelsen ud her:

www.idacademy.dk

 

Psst psst… Ordet Psykoterapi stammer fra de to græske ord Psyko og Terapi som betyder at tjene sjælen.
Hvilket jeg i høj grad gør i min terapi.  

Ilonas Sjælsterapi

 

22 90 93 75

ilonaaurora@gmail.com

Amagertorv 14B
1160 København K (på strøget)

Følg med på Socialemedier